Что нового?

MUMU PET P2E игра с пассивным заработком, без вложений.

Кстати да, когда пишут 1$ сразу дают, за ничего грубо говоря не делая, сразу видно, что лохотрон...Эх...А прочитав начало, так хочется зарегистрироваться:) Я заметила одну штуку, там где обещают большие деньги, как правило везде лохотрон:(

Зарегистрируйтесь, чтобы получить бесплатный бонус в размере 5 долларов США, никаких требований!

Чітаю ваші відгуки і просто в шоці))
Я вже більше 3 місяців заробляю на данному сайті)) Невже ви думаєте що такі гроші як вони платять модна заробляти безкоштовно?) Рефов від вас ніхто не вимагає.. просто якщо вони є то лекше підніматись в сумах заробітку.. але це мають бути не просто ті хто зареєструється.. а і також стане активним користувачем.. мінімальний поріг входу 20$.. як на мене це не велика сума.. саме з неї я починав на данній платформі.. зараз мій дохід вже дійшов до 300$ в місяць.. і думаю він ще буде рости) кому цікаво пишіть мегі в ТГ все розповім @Andrey_sensei
Посилання на реєстрацію в грі такод приклалую)

Последнее редактирование модератором:
Думаю не в этом случае. Больше 40 рефов зарегалось первого уровня и 2 второго, ни копейки не начислили)))
Якщо не розумієтесь в цьому питанні то не пишіть такі пости) щоб отримати винагороду за реферала ви і він маєте бути активними користувачами.. активний користувач це той хто купив хочаб одного пета.. тоді ви отримаєте винагороду за кожного реферала окремо по 2$ і за кожу суму рефералів додаткові бонуси типу 1=1$, 10=20$, 30=80$, 100=300$.
І на постійній основі ще буде % від їх доходу в системі..

Якщо не розумієтесь в цьому питанні то не пишіть такі пости) щоб отримати винагороду за реферала ви і він маєте бути активними користувачами.. активний користувач це той хто купив хочаб одного пета.. тоді ви отримаєте винагороду за кожного реферала окремо по 2$ і за кожу суму рефералів додаткові бонуси типу 1=1$, 10=20$, 30=80$, 100=300$.
І на постійній основі ще буде % від їх доходу в системі..
Покажи скрины с балансом и выплатами. А то писать то можно все что угодно. Но для меня лично удивительно. Почему при таком количестве регистраций по моей рефке, а их более 300. нет ни одного заработанного доллара. Причем это не какой то мотивированный траф от меня, это люди с данного обзора приходили.

И что ты интересного можешь рассказать людям, мне не понятно. У них на сайте все и так написано. Здесь вопрос к тому, что они шейвят своих рефоводов

Скажу так, два месяца назад, нашел этот сайт, изучил с дешого пета. Вложил, ещё 200. Потом ещё 300. Сейчас мой доход 27 долларов в день. Вывел вчера 10.02.23. 180 долларов и отлично. Так что вперёд. Кстати по секрету у моего друга пет 5 уровня и зарабатывает он уже ухх.

Скажу так, два месяца назад, нашел этот сайт, изучил с дешого пета. Вложил, ещё 200. Потом ещё 300. Сейчас мой доход 27 долларов в день. Вывел вчера 10.02.23. 180 долларов и отлично. Так что вперёд. Кстати по секрету у моего друга пет 5 уровня и зарабатывает он уже ухх.
Ну как там игра? Я так понял сайт не работает?

Сверху Снизу